Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Scholierenacademie Primary Schools At location

Kinderuniversiteit: Brain Awareness Week - Leeuwarden

Brain Awareness Week
Brain Awareness Week

Helaas zit deze kinderuniversiteit al vol. Er zijn nog wel plaatsen voor onze andere kinderuniversiteit in Leeuwarden:'Maak dat de kat wijs!' .

Van 16-20 maart is het Brain Awareness Week, en daar besteden wij aandacht aan met een Kinderuniversiteit die geheel in het teken staat van het brein en alles wat daarmee te maken heeft! Marie-José van Tol en haar PhD's verzorgen een interactieve lezing en verschillende workshops waarin de verschillende functies van het brein aan bod komen. Wat zijn emoties, bijvoorbeeld, en welke rol spelen je hersenen daarbij? Hoe kun je zelf invloed hebben op je eigen gedachten? En wat voor effect heeft het leren van een taal eigenlijk op je hersenen? Je komt het allemaal te weten tijdens dit kindercollege!

Wat? Kinderuniversiteit
Wanneer? 18 maart 9.30 of 11.00
Voor wie? Basisschoolleerlingen uit groep 7/8
Waar? Tresoar (Boterhoek 1, Leeuwarden)
Kosten? Gratis

Voorafgaand aan de kinderuniversiteit ontvang je van ons een mail met daarin een lesbrief over het thema. Behandel deze lesbrief voor het college in de klas. De informatie uit de lesbrief is noodzakelijk voor de leerlingen om het college goed te kunnen volgen. Tijdens het college zal ook worden gerefereerd naar wat jullie in de klas al hebben gedaan.

Laatst gewijzigd:12 februari 2020 11:35