Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Knowledge and learning Spraakmakende boeken

Spraakmakende Boeken in tijden van Corona

We kunnen onze lezingen gelukkig weer hervatten. Dat doen we natuurlijk wel graag veilig en dat vraagt wat aanpassingen voor ons en voor u. Dat betekent van onze kant dat er helaas weleens wat misgaat, we hopen dat u er begrip voor op kunt brengen. Meld het ons gerust als er dingen onduidelijk zijn of verkeerd gaan, dan kunnen we proberen het te verbeteren. 

Hieronder leggen we uit wat we van elkaar verwachten zodat we het veilig en gezellig kunnen houden.

Registratie

  • Voor de eerste lezing van dit seizoen (2021-2022) mogen we beperkt publiek toelaten in de Offerhauszaal. Er zal een registratie plaatsvinden en eventueel met een wachtlijst worden gewerkt. 

Later kijken

De lezingen worden gegeven en opgenomen, zodat u de opname later terug kunt kijken.

  • Ca één week na de lezing worden de opnames via de website beschikbaar gemaakt. Iedereen kan het hele seizoen deze lezingen terugkijken.
  • We hopen natuurlijk op een registratie met helder beeld en geluid, maar de middelen in de Offerhauszaal zijn beperkt en we hebben geen professionele cameraploeg tot onze beschikking. Verwacht dus geen TV-kwaliteit, maar laat het ons wel weten als het moeilijk te volgen is, dan kunnen we het hopelijk een volgende keer beter doen.

Tijdens de lezing

  • In de zaal heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan de spreker. Ook als u de lezing online heeft gevolgd kunt u (tot een bepaalde datum) vragen stellen via de mail: spraakmakende-boeken@rug.nl. 
  • Blijf gezond en positief. We hopen u snel weer te ontmoeten.
Laatst gewijzigd:19 augustus 2021 09:44