Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Knowledge and learning Spraakmakende boeken

Spraakmakende Boeken in tijden van Corona

We kunnen onze lezingen gelukkig weer hervatten. Dat doen we natuurlijk wel graag veilig en dat vraagt wat aanpassingen voor ons en voor u. Dat betekent van onze kant dat er helaas weleens wat misgaat, we hopen dat u er begrip voor op kunt brengen. Meld het ons gerust als er dingen onduidelijk zijn of verkeerd gaan, dan kunnen we proberen het te verbeteren. (s.j.visser@rug.nl)

Hieronder leggen we uit wat we van elkaar verwachten zodat we het veilig en gezellig kunnen houden.

Registratie

  • Op het moment mogen we geen publiek toelaten in de Offerhauszaal. Er zal dus geen registratie plaatsvinden. Mogelijk later in het seizoen wel.

Live of later kijken

De lezingen worden wel gegeven en opgenomen, zodat u mee kunt kijken of de opname later terug kunt kijken.

  • De livestream is toegankelijk via een link op onze website (bij de betreffende lezing) op het moment dat de lezing plaatsvindt en wordt daarna weer gesloten. U hoeft zich niet aan te melden voor de livestream, het is openbaar toegankelijk.
  • Ca één week na de lezing worden de opnames via de website beschikbaar gemaakt. Iedereen kan het hele seizoen deze lezingen terugkijken.
  • We hopen natuurlijk op een registratie met helder beeld en geluid, maar we hebben geen professionele cameraploeg tot onze beschikking. Verwacht dus geen TV-kwaliteit, maar laat het ons wel weten als het moeilijk te volgen is, dan kunnen we het hopelijk een volgende keer beter doen.

Tijdens de lezing

  • We denken na over wat de beste manier is om u de gelegenheid te geven vragen te stellen aan de spreker, zodat daarop ingegaan kan worden. Daarover later meer.
  • Blijf gezond en positief. We hopen u zodra het weer kan weer te mogen ontmoeten.
Laatst gewijzigd:15 oktober 2020 09:59