Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessCenter for Information TechnologyTechTalks050

TechTalks050

De opzet is simpel. Een wetenschapper en iemand uit de praktijk presenteren een actueel onderwerp op het gebied van digitale technologie, innovatie en trends. Voor ondernemers, professionals en beleidsmakers in de digitale wereld. Met een afsluitende Techborrel & bites voor Groningen en wijde omtrek. (Voertaal programma is Nederlands)

De kaarten voor de bijeenkomst bestel je via de website van DOT of aan de deur (mits er nog plaatsen beschikbaar zijn). De prijs voor een kaartje is 7,50 euro, inclusief koffie of thee vooraf en een consumptie tijdens de Techborrel & bites.

Deze inspirerende bijeenkomsten worden georganiseerd door het Centrum voor Informatie Technologie van de Rijksuniversiteit Groningen, samen met partners.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je per event een uitnodiging en een reminder met informatie over de komende onderwerpen en sprekers. Je kunt je later altijd weer uitschrijven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Agenda

  • TechTalks050
    19:00 - 21:30 DOT Groningen, Vrydemalaan 2, Groningen
  • TechTalks050
    19:00 - 21:30 DOT Groningen, Vrydemalaan 2, Groningen

Techborrel & bites

Dé afsluiter van TechTalks050. Ontmoet elkaar bij de Techborrel & bites en deel onderling je kennis, ervaring en enthousiasme.

printView this page in: English