Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessCenter for Information TechnologyTechTalks050

TechTalks050

De opzet is simpel: een wetenschapper en iemand uit de praktijk presenteren een actueel onderwerp op het gebied van digitale technologie, innovatie en/of trends. Voor ondernemers, professionals, beleidsmakers in de digitale wereld. Met aansluitend een netwerkborrel voor Groningen en wijde omtrek. (Voertaal programma Nederlands)

Deze inspirerende bijeenkomsten worden georganiseerd door het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen, samen met partners. De bijeenkomsten zijn een keer in de zes weken in DOT, een futuristisch gebouw dat mede door het CIT is ontwikkeld.

Aanmelden voor de TechTalks050 bijeenkomsten

Als je je inschrijft op onze TechTalks050 mailinglijst, dan ontvang je per event een uitnodiging en een reminder met informatie over de komende onderwerpen en sprekers. Je kunt je later altijd weer uitschrijven.

De kaarten voor de bijeenkomst bestel je vooraf via de website van DOT of op de avond zelf aan de deur van DOT (mits er nog plaatsen beschikbaar zijn). De prijs voor een kaartje is 7,50 euro, inclusief koffie of thee vooraf en één consumptie tijdens de borrel.

printView this page in: English