Maatschappij/bedrijvenCentrum voor Informatie TechnologieResearch and Innovation SupportDienstenGeodienst

Waar wonen RUG-alumni?

Waar komen de RUG-alumni voor hun afstuderen vandaan en waar gaan ze na hun afstuderen wonen? Weergegeven worden de gegevens van 10 jaar voor het verlaten van de RUG tot 18 jaar na het verlaten van de RUG. Over heel Nederland wordt dit per provincie getoond. Van de stad Groningen is op wijkniveau aangegeven waar de RUG-alumni vandaan komen en na hun afstuderen zijn gaan wonen. De gegevens beslaan zeventien recente afstudeercohorten van de RUG. Met dank aan het CBS voor de geleverde data.

De presentatie is gemaakt door de RUG Geodienst in samenwerking met de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:21
printView this page in: English