Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Center for Information Technology Research and Innovation Support Virtual Reality and Visualisation Virtual Reality and 3D-visualisation

Interieurontwerp

Virtueel interieur Duo2
Virtueel interieur Duo2

Het virtuele kantoor van Duo2

Duo kwadraat, die de fraaie nieuwbouwtorens aan de Kemkensberg gaat betrekken, heeft gebruik gemaakt van een groot aantal 3d sessies voor de toekomstige gebruikers van het gebouw. Op een speciale locatie aan de Kemkensberg werd onze mobiele ingezet om interactief het kantoor van de toekomst te bezichtigen. »

Een kantoorverdieping van Menzis in het Reality Theatre
Een kantoorverdieping van Menzis in het Reality Theatre

Menzis: 3D kantoorinrichting

In de ontwerpfase van het nieuwe kantoor van zorgverzekeraar Menzis zijn er, onder leiding van adviesbureau Draaijer en Partners diverse kantoorinrichtings-sessies gehouden. Hierbij werden verschillende kantoorconcepten gevisualiseerd in het Reality Theatre, en werd door met elementen te schuiven ter plekke een betere indeling gerealiseerd. »

Virtueel interieur voor de NAM
Virtueel interieur voor de NAM

Virtueel interieurontwerp NAM

De NAM is overgegaan van afdelingen met kleine werkkamers naar kantoortuinen. Dit zorgt voor organisatorische flexibiliteit en bevordert de communicatie tussen mensen. Voordat deze overgang plaatsvond heeft het HPC/V het concept gevisualiseerd en getoond aan de werknemers.

Interieur van No Limit 1500
Interieur van No Limit 1500

No Limit 1500 in de Reality Cube

Het Groningse bedrijf No Limit Ships bouwt luxe motorjachten. Potentiële klanten kunnen een virtuele versie van het topmodel "No Limit 1500" in de Reality Cube levensecht bekijken en interactief aanpassen aan hun eigen wensen. »

Virtuele kantoorinrichting bij Deventer Ziekenhuis
Virtuele kantoorinrichting bij Deventer Ziekenhuis

Virtuele kantoorinrichting bij het Deventer ziekenhuis

Bij het Deventer Ziekenhuis worden een aantal nieuwe vleugels bijgebouwd. Voor het inrichten hiervan zijn, op locatie, 3D sessies gehouden met de betrokken artsen onder leiding van Draaijer en Partners. Hiervoor is gebruik gemaakt van de mobiele 3D setup en Virtual Office Designer, onze eigen software voor interactieve inrichting in 3D.   »

Laatst gewijzigd:23 januari 2017 10:04