Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenCentrum voor Informatie TechnologieResearch and Innovation SupportVirtual Reality en VisualisatieVirtual Reality en 3D-visualisatie

Martinitoren

Presentatie examenwerk door Xinjian Lu
Presentatie examenwerk door Xinjian Lu
Het examen project van Xinjian Lu bestond uit een uitgewerkt voorstel voor verlichting van de Martini Toren door middel van een interactive serie van historische en symbolische beelden. In zijn mooi ontworpen thesis ontrafelt hij de geschiedenis van de toren en geeft hij een precieze beschrijving van zowel het proces als de uitwerking van het project. Voor zijn project koos hij 10 betekenis dragende beelden uit aan toren en kerk en verwerkte deze tot een nieuw visueel vocabulair voor het magistrale bouwwerk. In deze verwerking speelde zijn eigen Chinese achtergrond uiteraard een rol.
In het Centrum voor High Performance Computing & Visualization ontwierp hij een virtueel model van de toren met de interactive reeks historische symbolen. Zijn droom om het project werkelijk uit te voeren (op 28 augustus), is afhankelijk van voldoende financiële steun om het te realiseren.
Xinjian Lu
Xinjian Lu
Laatst gewijzigd:21 januari 2017 09:45
printView this page in: English