Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijven Centrum voor Informatie Technologie Nieuws

Vacature Projectmanager information security (0,8 fte) (219103)

27 augustus 2019

Organisatie

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is een vooraanstaand landelijk en Europees expertisecentrum op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Met ca. 250 medewerkers beheert het CIT de benodigde faciliteiten en ondersteunende processen voor ca. 31,000 studenten en 5,600 medewerkers. In lijn met het strategisch plan van de universiteit ligt de focus in onderwijs-IT op actief leren en op campusopleidingen; de focus in onderzoek-IT ligt op menselijke gegevens en Big Data-technologieën. Deze staan bovenop uitstekende IT-infrastructuur ter ondersteuning van personeel en studenten, inclusief bedrijfsbeheersystemen.

Met personeel en faciliteiten die van het hoogste niveau zijn, kan het CIT optreden als enabler en innovator in onderwijs en onderzoek. Dit wordt verbeterd door de integratie van klanten in de organisatie te verbeteren, waardoor diensten kunnen worden ontwikkeld samen met mensen die ze gebruiken. De kracht van de universitaire gemeenschap wordt dus gebruikt om te innoveren en de kwaliteit in de hele organisatie te verbeteren. Dit leidt tot een universiteit van Groningen die aantrekkelijk is voor studenten en onderzoekers vanwege de high-end IT-faciliteiten.
Onze kernwaarden zijn: respect, collegialiteit, samen, fun, openheid en commitment.

Functieomschrijving

De complexe organisatie van een grote universiteit is je werkveld. Samen met de collega's van het information security terrein werk je mee aan het verhogen van de informatieveiligheid. Dit leidt tot grootschalige verandertrajecten die naast technische uitdagingen soms vraagt om veel interactie met de gebruikers.
Als projectmanager geef je sturing aan universiteitsbrede IT-projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor alle aspecten binnen de projectbeheersing.

Belangrijke competenties:

  • verbindend leiderschap
  • overtuigingskracht
  • analytisch vermogen
  • visie-ontwikkeling
  • communicatieve vaardigheden
  • resultaatgericht
  • teamspeler
  • peoplemanagement skills.

Functie-eisen

  • minimaal hbo/wo werk- en denkniveau
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • ervaring met innovatieve ICT-projecten en op het gebied van ICT breed onderlegd
  • relevante ervaring met grote, complexe organisaties met bijbehorende beslis- en adviesstructuren
  • kennis van en ervaring met projectmethodes als Prince2, Scrum en Agile
  • ervaring en affiniteit met het aansturen van medewerkers en teams, met en zonder hiërarchische mogelijkheden
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

De Rijksuniversiteit biedt afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.709,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) tot maximaal € 4.978,- bruto per maand bij volledige werktijd (schaal 11). Het betreft een aanstelling voor de periode van een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Nederlandse Universiteiten.

Sollicitatie
U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 16 september 2019 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/(...)sollicitatiecode.pdf en de Code of Conduct for the recruitment of researchers, https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/charter/code van de Europese Commissie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature

Laatst gewijzigd:18 augustus 2020 09:48

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...