Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenCentrum voor Informatie TechnologieICT & OnderwijsSupportOnderwijsapplicatiesNestor

Nestorsupport

Nestorsupport is de RUG brede supportdesk die ondersteuning biedt bij vragen over en problemen met het gebruik van Nestor. Voor een overzicht van meestgestelde vragen en uitleg over Nestor kunt u terecht op Nestorhelp.

Nestorsupport is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via email nestorsupport@rug.nl, telefoon 050-36 38282 of via Twitter @Nestorsupport. Voor een aantal zaken wordt u doorverwezen:

Voor Docenten

Medewerkers krijgen automatisch toegang tot Nestor met een P-nummer dat bij een aanstelling verkregen wordt. Docenten worden door hun facultaire Nestorcoördinator ondersteund bij het aanmaken van vakken, organisaties, inschrijvingen en gastaccounts. Wie de Nestorcoördinator van uw faculteit is, vindt u in het overzicht van Nestorcoördinatoren.

Voor Studenten

Studenten verkrijgen automatisch toegang tot Nestor met een studentenaccount. Via ProgressWWW kunnen studenten zich voor vakken inschrijven. Voor problemen met inloggen lees dan eerst de Nestorhelppagina inloggen, als het probleem blijft bestaan neem dan contact op met de CIT Servicedesk.

Laatst gewijzigd:27 november 2018 11:35
printView this page in: English