Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenCentrum voor Informatie TechnologieICT & OnderwijsInnovationDigitaal ToetsenOndersteuning

Toets aanmelden

Docenten melden een digitale toets op de volgende manier aan:

  • Geef aan uw roostermaker door dat het tentamen digitaal moet worden afgenomen. Laat het tentamen inroosteren in zaal 2 of 3 van de Aletta Jacobshal (AJH).
  • Bij inroostering ontvangt u vijf weken voor het tentamen een intakeformulier, waarop de gegevens van het tentamen moeten worden ingevuld, zoals het aantal verwachte studenten en de vorm van toetsing (multiple choice, essayvragen, etc.).

LET OP: De tentamenroosters in de AJH voor het komend studiejaar worden in april en mei vastgesteld. Zorg ervoor dat u uw tentamen tijdig aanmeldt bij de facultaire roosteraars. Naplaatsingen zijn beperkt mogelijk. Om overzicht te houden voor uw examens kunnen wij u adviseren om de Exam Module toe te voegen aan uw Nestor pagina. Scroll naar beneden op de Nestor pagina. Klik vervolgens op “+Add Module”. Zoek bij ‘search’ naar ‘exam’. Klik op add bij My Exams.

ESI ondersteunt alleen afnames in de AJH, maar kan u uiteraard ook adviseren over digitale toetsing op andere locaties binnen de RUG. Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure kunt u contact opnemen met de afdeling Toetsondersteuning, e-mail: digitaaltoetsen@rug.nl, tel.: 050-363 3640.


Laatst gewijzigd:24 augustus 2017 15:31
printView this page in: English