Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidOnderwijsOpleidingen

Honours College

Haal meer uit jezelf met het Honours College!

Het Honours College geeft talentvolle en gemotiveerde studenten de kans meer uit zichzelf te halen door een programma te bieden dat naast de reguliere bachelor- of masteropleiding wordt gevolgd. Voor dit programma hoeft geen extra collegegeld betaald te worden.

Het uitgangspunt van deze Honoursprogramma's is de ontwikkeling van talent en eigen initiatief. In het Bachelor Honoursprogramma staat verdieping en verbreding van kennis en vaardigheden centraal. Het Master Honoursprogramma is gericht op het ontwikkelen van leiderschap. In beide programma’s ligt de nadruk op een interdisciplinaire benadering van wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

Honours Bachelor programma

In het Bachelor Honoursprogramma verdiep je je niet alleen in je eigen vakgebied, maar leer je ook hoe je die kennis kan inzetten bij interdisciplinaire vraagstukken en problemen. Het is een extra programma van 45 ECTS, naast je reguliere bacheloropleiding.

Honours Master programma

In het Master Honoursprogramma ‘Leadership: make a difference!’ gaat het niet alleen om kennis over leiderschap, maar breng je jouw leiderschapsvaardigheden ook in de praktijk. Het Master Honoursprogramma is een extra programma van 15 ECTS naast je reguliere master van 60/120/180 ETCS.

Het Master Honoursprogramma bestaat uit masterclasses, een workshop persoonlijke ontwikkeling, een leadership lab en een masterwork.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heleen Weyers, facultair coördinator, h.a.m.weyers@rug.nl (Honours Bachelor Programma) of met Nicolle Zeegers n.e.h.m.zeegers@rug.nl (Honours Master Programma) of honours@rug.nl.

Honours College website
Laatst gewijzigd:19 juli 2018 13:16
printView this page in: English