Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Education Postacademisch Onderwijs Groninger Leergang Huurrecht

Docenten

Aan de Groninger Leergang Huurrecht werken mee:

decoratieve afbeelding
Justine van lochem

prof. mr. dr. Justine van Lochem is bijzonder hoogleraar huurrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. De Groninger Leergang Huurrecht staat onder leiding van Justine.

mr. Elout Korevaar

mr. Thérèse Fraai

decoratieve afbeelding
Carine Paas

Mr. Carine Paas is jurist bij Univé, ze is specialist in Huurrecht. Naast dat ze meewerkt aan de Groninger Leergang Huurrecht, verzorgt Carine ook de cursus Actualiteiten Huurrecht: Woonruimte.

mr. Ivette Mol

decoratieve afbeelding
Huib Hielkema

Huib Hielkema werkte na zijn studie Rechten (1978-1984) bij het Bureau voor Rechtshulp in Amsterdam. In 1991 begon hij als partner bij Unger Hielkema advocaten. Vanaf 1 januari 2015 is Huib partner bij Hielkema & co. Huib Hielkema verpandde in de jaren tachtig zijn hart aan het huurrecht. En die passie is daarna nooit meer geluwd. Integendeel, vakgenoten riepen Huib eerder uit tot één van de beste huurrechtadvocaten van het land. Hij heeft enorm veel kennis en ervaring en deelt die ook graag. Huib publiceert artikelen in vakbladen, geeft seminars en colleges. Hij is oud-lid van de Adviescommissie Huurrecht van de Orde van Advocaten. Hij strijdt voor verbetering van de wetgeving op het gebied van huurrecht. Bij wat hij ook doet, houdt Huib altijd oog voor de mens achter de zaak. Huib Hielkema heeft als specialisatie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten: Huurrecht woonruimte en bedrijfsruimte.

Laatst gewijzigd:05 juni 2024 10:12