Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelIn de mediaArchief In de media

Jan Brouwer: 'Verzoek Den Oudsten preventief fouilleren Koningsdag heel gewoon'

07 maart 2018
Prof. Jan Brouwer

Burgemeester Den Oudsten van Groningen wil in verband met de komst van het Koninklijk Huis op Koningsdag de bevoegdheid krijgen om één of meerdere gebieden aan te wijzen waar preventief gefouilleerd mag worden. Volgens rechtsgeleerde Jan Brouwer is het verzoek van Den Oudsten aan de raad heel gewoon. 'Sinds 'Apeldoorn', toen de koninklijke familie belaagd werd, wordt er altijd preventief gefouilleerd', zegt hij op RTV Noord.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:33