Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelIn de mediaArchief In de media

Jaap-Henk Hoepman: 'Hoe je tegenwoordig altijd en overal in de gaten wordt gehouden'

28 maart 2018
Dr. Jaap-Henk Hoepman

Overal om ons heen hangen camera’s. Niet alleen in sauna’s loop je risico begluurd te worden, ook thuis en op straat kun je zomaar in beeld komen van camera’s, die beelden soms live op internet streamen. Volgens universitair docent Jaap-Henk Hoepman is het een kwalijke zaak. 'Je ziet dat steeds meer dingen volgbaar, waarneembaar en terugkijkbaar zijn, met soms alle gevolgen van dien', zo zegt hij in het Dagblad van het Noorden.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:28 maart 2018 14:04