About usFaculty of LawActueelIn the mediaArchive In the media

Fokko Oldenhuis: 'Elke partij zou moeite moeten hebben met billboard datingsite'

06 oktober 2017
Prof. Fokko Oldenhuis

Religie wordt meer aan banden gelegd dan commercie, vindt hoogleraar religie en recht Fokko Oldenhuis. 'Het is vreemd dat reclame met bijna blote vrouwen die een datingsite aanprijzen wel mag, terwijl de woorden ”Jezus redt” op het dak van een boerderij niet werden toegestaan.' Het Reformatorisch Dagblad haalt de uitspraak aan die tijdens een drukbezochte conferentie ”Ruimte voor religie” in het Calvijn College in Amsterdam werd gedaan.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34