Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelIn de mediaArchief In de media

Birgit Snijder-Kuipers: 'Niet iedereen registreren in kader witwasbenadering'

10 mei 2017
Birgit Snijder-Kuipers

Het voorkomen van witwassen, hoe is dat doel te bereiken? Docent notarieel recht Birgit Snijder-Kuipers vraagt zich op BNR Nieuwsradio af of registratie van UBO's (Ultimate Beneficial Owners) en openbaarmaking van die gegevens het juiste middel is om dat doel na te streven.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34