Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Marc Hertogh, Heinrich Winter en Willem Bantema spreken op Divosa-conges over handhaving in de sociale zekerheid

14 februari 2017

Hoe ontwikkelt handhaving zich in het veranderende sociaal domein? Hoe werkt het nu de wijkteams steeds meer verantwoordelijk zijn voor het signaleren van fraude? Wat vraagt dat van professionals en kunnen we het ook slimmer en effectiever organiseren?

Prof. dr. Marc Hertogh, prof.dr. Heinrich Winter en dr. Willem Bantema hebben over deze vragen een keynote en een workshop verzorgd tijdens het Divosa-congres "Handhaven met zorg" op 30 januari 2017. Divosa is de vereniging van leidinggevenden in het sociaal domein. In hun bijdrage deden ze verslag van hun onderzoeksproject "Handhaving van onderop".

Zie hier een verslag van de keynote door Marc Hertogh.
Zie hier een verslag van de workshop door Heinrich Winter en Willem Bantema.

Marc Hertogh

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:05 april 2017 10:15