Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Cisca Wijmenga’s team wins TIFN award

Joop Roels Impact Award 2013 for 'Validation of biomarkers"
26 mei 2014
TIFN project team led by Cisca Wijmenga
TIFN project team led by Cisca Wijmenga

The Joop Roels Impact Award 2013 was presented to Prof. Cisca Wijmenga and her team for their research project on the ‘ Validation of biomarkers’ at the Top Institute Food and Nutrition’s 2014 annual conference, which was held in Utrecht on 22 May.

TIFN’s prizes aim to recognise the best scientists and scientific achievements and to highlight the societal and industrial impact of the research carried out. This award consists of the sum of €1,500 and a work of art in glass.

Laatst gewijzigd:22 april 2016 14:35

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...