Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

QingTian award to Yang Li

26 februari 2014
Dr Yang Li receiving her award
Dr Yang Li receiving her award

On February 20th, Dr Yang Li was awarded a top Chinese prize -'The Scholarship of QingTian Association of the Netherlands'- at a ceremony in Rotterdam. This recognizes her achievements in her research field of bioinformatics, systems genetics and complex diseases. The event has been reported on several official Chinese news websites, including that of the Xinhua Agency (the most important official news journal in China).

Although this is an award from a non-governmental organisation, it aims at encouraging all Chinese researchers and students working in the Netherlands to achieve a better performance. She is honoured and happy to have received this award.

Laatst gewijzigd:22 april 2016 13:46

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...