Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

QingTian award to Yang Li

26 februari 2014
Dr Yang Li receiving her award
Dr Yang Li receiving her award

On February 20th, Dr Yang Li was awarded a top Chinese prize -'The Scholarship of QingTian Association of the Netherlands'- at a ceremony in Rotterdam. This recognizes her achievements in her research field of bioinformatics, systems genetics and complex diseases. The event has been reported on several official Chinese news websites, including that of the Xinhua Agency (the most important official news journal in China).

Although this is an award from a non-governmental organisation, it aims at encouraging all Chinese researchers and students working in the Netherlands to achieve a better performance. She is honoured and happy to have received this award.

Laatst gewijzigd:22 april 2016 13:46

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...