Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieDiensten en voorzieningenICT & Onderwijs LetterenDienstverlening

Videoconferencing

<< vorige

AVServices kan de docent assisteren bij het gebruik van de apparatuur in de zaal en het opzetten van de videocommunicatie.

De Harmonie beschikt over één collegezaal die speciaal is ingericht voor ‘Shared Lectures’, colleges die op twee of meer locaties door meerdere studenten en/of docenten worden bijgewoond. De zaal is voorzien van videoconferencing apparatuur (VC-set, camera, microfoons) en vier extra schermen (twee voorin en twee achterin de zaal). Camerabeeld en presentatiescherm (bijvoorbeeld een Powerpointpresentatie) van de andere locatie(s) worden op afzonderlijke schermen geprojecteerd. De docent krijgt een microfoon opgespeld, terwijl de studenten verstaanbaar zijn via in het plafond bevestigde microfoons.

De zaal kan voor een collegereeks of een eenmalige gebeurtenis worden gereserveerd. Omdat de zaal ook in gebruik is als reguliere collegezaal is vroegtijdige aanmelding bij hetRoosterbureau gewenst.


Shared Lecture zaal - 1313-0030
Shared Lecture zaal - 1313-0030

Daarnaast is het ook mogelijk om demultimediazalen voor videoconferencing te gebruiken.De voorzieningen zijn daar minder uitgebreid (geen extra schermen, communicatie via desktop-programmatuur en niet via speciale videoconferencing hardware), maar daardoor wellicht wel laagdrempeliger.

Terug naar zalen

Laatst gewijzigd:03 juni 2016 13:12
printView this page in: English