Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Arts Our faculty Organisatie Student organisations and associations

Alumnivereniging

.

De alumnivereniging V(O)SKKBrug is opgericht in 1992 en stelt zich ten doel om het contact tussen oud-studenten onderling en tussen afgestudeerden en de opleiding KCM te bevorderen en te onderhouden. In augustus 2006 werd de naam gewijzigd in MIK, dat staat voor Masters in de Kunsten.

Algemeen

Voor wie is de vereniging bedoeld?

De leden van de vereniging hebben Kunst en Kunstbeleid, Algemene Literatuurwetenschap of Kunsten, Cultuur en Media gestudeerd. Zowel met een doctoraal, Bachelor- als een Master-diploma ben je van harte welkom om lid te worden.

Wat doet de vereniging?

Er komt elk jaar een almanak uit waarin alle afgestudeerden inclusief contactgegevens en hun huidige baan zijn opgenomen. Daarnaast organiseert de vereniging jaarlijks een studie(mid)dag voor alumni, studenten en docenten. Vanuit verschillende invalshoeken wordt een bepaald thema belicht door interessante sprekers uit het kunstenveld. Daarnaast zijn er de nodige gezelligheidsactiviteiten, waar oud-studenten elkaar op informele wijze ontmoeten en elkaar op de hoogte houden van ieders activiteiten in het kunstenveld en daarbuiten.

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Een hoog gewaardeerde service van de alumnivereniging is de vacaturemailing. Bij het bestuur komen op regelmatige basis (soms wekelijks) vacatures uit het kunstenveld binnen, die onze leden per mail ontvangen. Vaak zitten hier vacatures tussen die niet in (landelijke) kranten verschijnen. Als lid kun je dit netwerk uiteraard ook gebruiken om eigen vacatures te verspreiden.

Linked In

MIK is ook te vinden op Linked In. Ons interactieve platform, speciaal voor leden, biedt volop mogelijkheden om de contacten met oud-studiegenoten te onderhouden, kennis uit te wisselen en op de hoogte te blijven van activiteiten en vacatures in het netwerk.
Vacatures en wijzigingen in jouw gegevens of digitale (pas)foto’s kan je nog altijd mailen naar: mastersindekunsten gmail.com. Maar houd ook goed onze LinkedIn groep bij, of als je nog geen profiel hebt; maak er één aan en sluit je vooral aan bij onze groep MIK – Masters in de Kunsten: netwerk voor alumni KKB, KCM en ALW.

Almanak

Er verschijnt jaarlijks een almanak met daarin de gegevens van alle MIK-leden en de medewerkers van de opleiding KCM. Geef wijzigingen in je e-mail, adres- of werkgegevens vooral aan ons door. Dan blijf je bereikbaar en kom je met je correcte gegevens in de almanak.  Stuur een mail naar: mastersindekunsten gmail.com

Lid worden?

Het lidmaatschap bedraagt € 10,- per jaar. Oud-leden van studievereniging IK betalen het eerste jaar slechts € 8,50.

Het aanmeldingsformulier is hier te downloaden.

Vul het in, print het uit en stuur het naar:

Masters in de Kunsten

Jaltadaheerd 39

9737 HB Groningen

Meer informatie?

Postadres: Jaltadaheerd 39, 9737 HB Groningen.

e-mail: mastersindekunsten gmail.com

Website: www.mastersindekunsten.nl

Last modified:28 May 2020 07.03 a.m.
printView this page in: Nederlands