Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Arts Information for new Faculty of Arts students 2024-2025 Introduction information for students of the Bachelor's programmes Griekse en Latijnse taal en cultuur

Algemene informatie

Inschrijven bij de RUG

Je zult je inschrijving als student ruim vóór 1 september 2024 op orde moeten maken. In Studielink kun je zien welke zaken je nog moet regelen! Denk aan ID, vooropleiding en betaling collegegeld, al deze zaken moeten voor 1 september afgevinkt zijn, anders kun je niet beginnen met de opleiding. Voor meer informatie over inschrijving bij de RUG zie hier.

Praktische informatie over studeren en wonen in Groningen kun je hier vinden.

Om goed voorbereid met je opleiding te starten is het belangrijk dat je onderstaande ‘to do’ zaken checkt.

Functiebeperking

Heb je AD(H)D, ASS, dyslexie of een andere functiebeperking die van invloed kan zijn op je studie of studievoortgang? Neem dan voor 1 juli contact op met de studieadviseurs van de opleiding (Bob en Hidde) via studieadviesgeschiedenis rug.nl. Het bespreken van jouw situatie en wat de opleiding mogelijk wel en niet kan betekenen met betrekking tot ondersteuning is uiteraard volledig vertrouwelijk. Neem daarnaast ook de relevante informatie hier door.

Ondanks dat je in Studielink kunt aanvinken dat er sprake is van persoonlijke omstandigheden adviseren wij met klem om direct met ons contact op te nemen. De melding in Studielink krijgen wij pas na de start van de studie; dat is vaak te laat om bijvoorbeeld speciale voorzieningen te regelen.

Laatst gewijzigd:24 april 2024 16:54