Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der Letteren

GUF-100 prijzen: op zoek naar de beste student van de faculteit!

Wanneer:vr 19-05-2017 - 23:59
Waar:-

Ben jij actief naast je studie, heb jij goede studieresultaten en zit je vol ambitie? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Lise Koote (studentadviseur.fdl@rug.nl) en maak kans op €2500!

Elk jaar reikt het Groninger Universiteitsfonds de GUF-100 prijzen uit aan excellente studenten van alle faculteiten. Deze prijzen worden tijdens de Zomerceremonie op 30 juni uitgereikt en bestaan uit een beurs voor studie of onderzoek ter waarde van €2500. Daarnaast wordt uit deze winnaars nog een winnaar voor de Aart Bosman student excellence award gekozen en deze student ontvangt nog een aanvullende beurs van €2500.

Om mee te kunnen doen moet je gemiddelde cijfer van je huidige opleiding hoger zijn dan een 8 en moet je momenteel in je derde jaar van je bachelor of in je master zitten. Daarnaast is het goed om ervaring te hebben met een of meerdere van de volgende dingen:

1. Bewezen ontwikkeling of excellentie op persoonlijk, studie en maatschappelijk niveau

2. Deelname aan extracurriculaire activiteiten zoals bijvoorbeeld summerschools, masterclasses

3. Commissie-ervaring of een bestuursjaar (binnen of buiten de Universiteit)

4. Deelname aan het honoursprogramma

5. Betrokken bij wetenschappelijk onderzoek of het publiceren van een artikel

Herken jij jezelf of een andere student hier in? Stuur dan voor 19 mei 2017 een mail naar Lise Koote (studentadviseur.fdl@rug.nl) met je cv en motivatie. Uit de aanmeldingen zal een top 3 gekozen worden die uitgenodigd zal worden voor een korte pitch, op basis waarvan de winnaar bekend zal worden gemaakt. Daarnaast maakt de winnaar ook nog kans op het winnen van de Aart Bosman student excellence award. Voor vragen kun je een mail sturen naar studentadviseur.fdl@rug.nl. Aarzel niet en geef jezelf of een medestudent op!

printView this page in: English