Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenInformatie voor aankomende GMW-studenten

Psychologie

Pre-master

Bekijk deze pagina regelmatig. In de aanloop naar het studiejaar 2017-2018 zal hier alle informatie over de studiestartweek en introductie-activiteiten worden geplaatst.

Studiestartweek

Documenten

  • Studiegids 2017-2018. Er wordt van je verwacht dat je de regels en richtlijnen die in de studiegids staan kent. We raden je aan de algemene informatie, informatie over de opleiding, de vakken en de regels en richtlijnen te bestuderen voor de start van het semester. Op die manier ben je goed voorbereid op de eerste weken, weet je wat je kunt verwachten en kun je een planning maken. Let op: er kunnen updates zijn in de studiegids.
  • Snelstartgids faculteit GMW 2017-2018. Belangrijke informatie over de faculteit en over de IT-faciliteiten. Kijk voor aanvullende (Engelse) uitleg over de Student Portal, Progress-WWW (inschrijving vakken), Ocasys (rooster samenstellen) op www.rug.nl/gmw/start-up-info/handige-tips!
  • Academische jaarkalender 2017-2018 (overzicht van de onderwijsperiodes, tentamenweken en vakanties)

Faculteit GMW

Faciliteiten

Universiteit

Onderwijsbalie GMW

Heymansgebouw
1e verdieping (via de bibliotheek)
Grote Kruisstraat 2/1,
9712 TS Groningen
Tel: 050-363 6301

Openingstijden onderwijsbalie GMW: Gedurende de maanden juli en augustus kun je contact opnemen met de opleiding via: Onderwijsbalie Faculteit GMW, tel: 050-363 6301, email: owbalie.gmw@rug.nl.

Vragen over de opleidingen aan de faculteit GMW: www.rug.nl/gmw/vraagenantwoord.

Schrijf je op tijd in!
Schrijf je op tijd in!
Laatst gewijzigd:14 augustus 2017 11:39
printOok beschikbaar in het: English