Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenInformatie voor aankomende GMW-studenten

Psychologie

Bachelor

Bekijk deze pagina regelmatig. In de aanloop naar het studiejaar 2018-2019 zal hier alle informatie over de studiestartweek en introductie-activiteiten worden geplaatst!

Studiestartweek eerstejaars

Let op: kijk voor informatie over het Engelse bachelor programma Psychologie op www.rug.nl/gmw/start-up-info/psy/international-bachelor.

Studievereniging

VIP is de studievereniging voor psychologiestudenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. VIP heeft als doel psychologiestudenten ondersteuning te bieden bij hun studie en hen onderling te verbinden. ‚ÄčIn de brieven hieronder lees je meer over de vereniging en alle activiteiten. Ook vind je veel informatie op de website.

Documenten

Video tutorials

Links:

Faculteit GMW

Contact

Onderwijsbalie GMW

Heymansgebouw
1e verdieping (via de bibliotheek)
Grote Kruisstraat 2/1,
9712 TS Groningen
Tel: 050-363 6301
e-mail: owbalie.gmw@rug.nl.

Openingstijden onderwijsbalie GMW.

Vragen over de opleidingen aan de faculteit GMW: www.rug.nl/gmw/vraagenantwoord.

Boeken

Wil je je alvast een beetje voorbereiden? In de studiegids vind je bij bijna ieder vak een lijst met de bijbehorende literatuur. Let op: de literatuur voor het nieuwe studiejaar kan wijzigen in de nieuwe studiegids. Bovendien bestaat in september is de mogelijkheid om de boeken met korting aan te schaffen (via de VIP, de studievereniging van psychologie).

Veel literatuur bij de opleiding Psychologie is in het Engels. Wanneer je nog niet veel Engelse boeken hebt gelezen is het goed om daar alvast mee te beginnen. Lees bijvoorbeeld eens een van populair-wetenschappelijk boeken. Zo leer je op een leuke manier alvast wat over psychologie, bijvoorbeeld op het strand!

Op de blog Mindwise staan alvast een aantal favoriete zomerboeken in het Engels: http://mindwise-groningen.nl/summer-reading-2018.

Informatie voor ouderejaars studenten

Schrijf je op tijd in!
Schrijf je op tijd in!
Laatst gewijzigd:22 januari 2019 09:50