Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences Information for new students at the Faculty of Behavioural and Social Sciences

Pedagogische Wetenschappen en Onderwijswetenschappen

Master

Welkom bij de masteropleidingen Pedagogische Wetenschappen of Onderwijswetenschappen aan de aan de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Via deze pagina houden we je de komende maanden op de hoogte van alle belangrijke informatie over de start van je studie.

Kijk voor introductie-informatie over de Engelse master tracks op: http://www.rug.nl/gmw/start-up-info/pedok/internationalmaster .

Studiestartweek 2023-2024

Master Pedagogische Wetenschappen

Kennismakings-en algemene-informatiebijeenkomst en bibliotheekinstructie, voor (pre)masterstudenten die vanaf andere universiteiten komen

Startbijeenkomsten


Studievereniging Odiom

ODIOM is dé studievereniging voor Pedagogische Wetenschappen en Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs in Groningen! ODIOM organiseert gedurende het hele jaar verschillende activiteiten, zoals gastcolleges, borrels en reisjes. Wil je meer weten over ODIOM of lid worden? Bekijk dan de website en de socials:

Website: www.odiom.nl
Lid worden: www.odiom.nl/lid-worden
Instagram: @tomodiom
Facebook: Tom van ODIOM
Snapchat: tomvanodiom

Wil je meer met ODIOM doen, meer contacten opbouwen of meer over het werkveld te weten komen? ODIOM heeft ook een Mastercommissie die hier mee bezig is! Heb je interesse om in de Mastercommissie plaats te nemen, stuur dan een mailtje naar intern odiom.nl! Ook kan je als masterstudent de activiteiten van de MasterCie bezoeken!

Slides bibliotheekinstructie

To-do-list

Voordat je met je studie kunt starten is het nodig dat je alle punten van de to-do list hebt voltooid.

Links:

Contact

Onderwijsbalie GMW

Heymansgebouw, 1e verdieping
Grote Kruisstraat 2/1,
9712 TS Groningen
Tel: 050-363 6301

Openingstijden onderwijsbalie GMW

Laatst gewijzigd:22 mei 2023 08:21