Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en OnderwijskundeOnderzoekResearch Centre PMDHan Nakken prijs

Han Nakken prijs en lezing 2018

Het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities van de afdeling Orthopedagogiek van de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen looft iedere twee jaar, in samenwerking met de Stichting OOO, de Han Nakken Prijzen uit voor de beste wetenschappelijke prestatie en de opmerkelijkste praktijkprestatie op het gebied van personen met Zeer Ernstig Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB).

Op vrijdag 14 december 2018 worden de Han Nakken prijzen voor de vijfde maal uitgereikt. De prijsuitreiking en de daaraan gekoppelde Han Nakken lezing vindt plaats in het Van Swinderen Huys aan de Oude Boteringestraat 19 in Groningen.

U kunt tot 1 juli 2018 uw artikel, boek of andere praktijkprestatie insturen.

Lezing

De Han Nakken lezing wordt dit jaar uitgesproken door drs. Kees Erends, lid Raad van Bestuur van 's-Heerenloo.

Han Nakken

De Han Nakken lezing en de Han Nakken prijzen zijn een eerbetoon aan het werk van de in juli 2010 overleden prof. dr. Han Nakken. Hij wordt gezien als pionier op het gebied van onderzoek naar het verbeteren van zorg voor personen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. De lezing is een initiatief van het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities (PMD). Met dit initiatief wil het Centre het gedachtegoed van Han Nakken eren.

Laatst gewijzigd:03 april 2018 15:14