About us Faculty of Behavioural and Social Sciences PedOn

Problems in communication, language and speech discussed in two-week exchange programme

03 juli 2019

The Faculty of Behavioural and Social Sciences of the University of Groningen welcomes students from Ilia State University in Georgia and Haifa University in Israel for a two weeks course about Problems in communication, language and speech.

The course (1-12 July) aims to disseminate knowledge in the field of problems in communication, language and speech. Students will also visit a center and school for children with visual impairmens of Visio and the treatment center for young children with a language development disorder at Kentalis in Groningen.

The course is organised by teachers of the Master Communication and Congenital Deafblindness in collaboration with the Erasmus Mundus master Clinical Linguistics, Developmental Psychology and Pedagogical and Educational Sciences and is part of the EU+ capacity builiding project 'Assisting Better Communication'.

For more information: contact dr. Saskia Damen, s.damen rug.nl or visit https://www.rug.nl/gmw/pedagogical-and-educational-sciences/research/abc/

Exchange students together with UG staff
Laatst gewijzigd:12 juli 2019 12:55