Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences Education BSS Matching procedures

Sociologie

matchingsprocedure voor de bachelor Sociologie

Verplicht onderdeel van de matching

Voor de opleiding sociologie bestaat er een verplicht matchingsonderdeel. Dit bestaat uit het invullen van een korte vragenlijst via onze elektronische leeromgeving. Deelname aan deze matching (invullen van vragenlijst) is een vereiste voor toelating tot de opleiding. De vragenlijst is beschikbaar in de elektronische leeromgeving van 27 maart tot en met 31 mei.

Vrijwillig matchingsgesprek

Je kunt deelnemen aan een vrijwillig matchingsgesprek. Hiervoor kun je je vanaf 27 maart tot en met 31 mei aanmelden via de elektronische leeromgeving.

Aanmelding na 1 mei

Meld je je na 1 mei aan, neem dan contact op met de opleiding (studieadviseur.sociologie.gmw rug.nl) om te vragen of het nog mogelijk is om aan de matchingsactiviteit te voldoen. De matchingsactiviteit is een voorwaarde om je aanmelding verder in behandeling te nemen. Meld je je na 31 juli aan, kun je in ieder geval niet meer toegelaten worden tot de opleiding. 

Meer informatie op de elektronische leeromgeving

Na je aanmelding voor de opleiding krijg je een code om in te kunnen loggen op de elektronische leeromgeving (student portal) van de RUG. Binnen deze omgeving kun je onder het tabblad matching meer inhoudelijke informatie over matching vinden.

*Wanneer je je eerder hebt aangemeld/ingeschreven hebt gestaan bij de RUG, kun je je inloggegevens achterhalen bij de Centrale Studenten Administratie.

Communicatie

Vanaf je aanmelding zal er met betrekking tot de matching via je RUG-account worden gecommuniceerd.

Laatst gewijzigd:15 februari 2024 12:10