Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences Construction projects at GMW

Bouwupdate 28 juni: Toiletten begane grond Heymansgebouw dicht, toegang Ambulatorium en duurzame dakbedekking Ambulatorium en Nieuwenhuisgebouw

Naast de werkzaamheden rond de aanbouw van het Heymansgebouw, zullen er de komende weken ook overlastgevende werkzaamheden uitgevoerd worden aan het Ambulatorium en het Nieuwenhuisgebouw.

Heymansgebouw

Week 27:

De aannemer start maandag 1 juli met de verbouwing van beide toiletgroepen op de begane grond. De sloop (tussen 7-9 uur) geeft geluidsoverlast. In verband met de renovatie zijn de toiletten op de begane grond de komende weken niet te gebruiken. In de kelder en ook de 1e verdieping zijn de toiletten normaal beschikbaar.

Maandag 1 juli maakt de aannemer ook een uitsparing in de buitenmuur naar de toiletgroepen. Dit duurt de hele dag. Deze extra ingangen gebruikt de aannemer ook voor de bouwlogistiek tijdens de verdere toiletrenovatie. Activiteiten in de gang op begane grond zijn hierdoor beperkt.

Donderdag 4 juli: boren ankers - beperkt boorgeluid gedurende de hele dag

Nieuwenhuisgebouw / Ambulatorium

Vanaf maandag 1 juli wordt de hellingbaan / ingang Ambulatorium gerenoveerd. Tijdens de renovatie is het Ambulatorium (begane grond + 1e verdieping) bereikbaar via het Nieuwenhuisgebouw  (loopbrug 1e verdieping). Het restaurant in de kelder is normaal bereikbaar.

In week 28 (8 juli - 12 juli) wordt de dakbedekking op het Ambulatorium vervangen. Aansluitend volgt in week 29 + 30 (15 juli - 26 juli) het dak van het Nieuwenhuisgebouw. Op beide daken wordt witte duurzamere dakbedekking aangebracht en worden voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Muntinggebouw

De al aangekondigde verbouwingen van M.0164 en M.0228 zijn opnieuw ingepland:

M.0164: week 29

M.0228: week 30


Laatst gewijzigd:28 juni 2019 12:07