Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences Construction projects at GMW

Bouwupdate 24 mei: In week 3 - 7 juni overlast door betonstorten en boren

Translation not yet available.

Bouwwerkzaamheden aanbouw Heymansgebouw

Op de vrijdag na Hemelvaart zijn er geen bouwactiviteiten rond het Heymansgebouw

3-4 juni booroverlast tussen 7-9 uur 's ochtends.

Op donderdag 6 juni wordt de betonnen vloer gestort. Dit geeft overlast vanwege het lawaai van de betonpomp en met name het aantrillen ('vlinderen') van de vloer (geluid en tril overlast). Dit kan tot laat in de avond doorgaan.

Vanaf vrijdag 7 juni zullen er 100 ankers vastgezet worden in de vloer. Dit geeft booroverlast.

Overzicht werkzaamheden in Heymansgebouw

Op maandag 27 mei wordt in het trappenhuis op de vierde verdieping van het Heymansgebouw een nieuw plafond geplaatst. Dit geeft overlast in het trappenhuis en bij de lift.

In week 24 (10-15 juni) worden in de Heymansvleugel (op de 3e en 4e verdieping) extra overleg/onderwijsruimten gecreëerd in de inhammen bij de brandtrap.

Overlast melden

Ervaart u overlast en wilt u dit doorgeven? Meldt u zich dan bij de balie van het Heymansgebouw (fysiek of via telefoonnummer 050 36 36314). De baliemedewerkers zullen de melding doorgeven zodat er afstemming met de aannemer kan plaatsvinden.

Uitwijkwerkplekken

Er wordt gewerkt aan het realiseren van enkele uitwijkwerkplekken boven het Ambulatorium. Wilt u hiervan gebruik maken, meldt u zich dan bij de balie van het Heymansgebouw. Bij de balie zijn ook oordoppen beschikbaar om het bouwgeluid enigszins te dempen.

Laatst gewijzigd:29 mei 2019 12:49