Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOrganisatieLezingen en symposiaPlanologielezing

Planologielezing

De Planologielezing wordt georganiseerd door de basiseenheid Planologie van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen. Het doel van de planologielezing is een vakinhoudelijk informatieve, actuele en uitdagende presentatie die ons tot denken aanzet. Een lezing die niet alleen beschrijft, maar die ook een spiegel kan of zal voorhouden door het ter discussie stellen van dogma’s en het publiek uit te nodigen om de zaak eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Voor wie?

De Planologielezing is openbaar. Ook studenten van de andere opleidingen van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen en andere belangstellenden zijn welkom. De lezing draagt bij aan de ontwikkeling van het vakgebied en het perspectief dat ieder van ons daar persoonlijk op heeft.  

Prof.dr. Maarten Hajer
Prof.dr. Maarten Hajer

Calendar

Who: Prof. Maarten Hajer

Subject: 'Bringing Planning Back In: Imagination, Futuring & Democracy'

Please register by clicking here

Containing climate change is undoubtedly one of the biggest challenges for society. One of the intriguing intellectual questions is how fundamental change is required. Is it ‘just’ about a CO2 readjustment of social practice? Or do we have to dig way deeper? In his keynote prof Hajer will reflect on this issue and argue that it is time to bring planning back in, but using new tactics and strategies.

Time: 28 March 2018, 17.00-18.15

Location: Academy building, Broerstraat 5, Groningen

Posters Planologielezing
Posters Planologielezing
.
.
.
.
.
.
Laatst gewijzigd:22 maart 2018 11:59
printOok beschikbaar in het: English