Skip to ContentSkip to Navigation
About us FEB News / FEB

Business Meets University: Innovatie & Transformatie | 14 december

08 november 2018
.

De wereld wordt steeds complexer en veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Digitalisering en de transformatie naar duurzaamheid maken alles anders voor bedrijven en hun klanten. Zonder innovatie kan een bedrijf moeilijk overleven. De toekomst doet een beroep op uw interne creativiteit als ondernemer en vraagt om externe verbinding, juist voor het MKB. Op 14 december a.s. organiseert FEB daarom een nieuwe editie van Business Meets University, dit keer over Innovatie & Transformatie.

Aanmelden
Ook MKB ondernemer en op zoek naar innovatie? Dan nodigen we u van harte uit! Tijdens het evenement maakt u actief kennis met relevante expertise van wetenschappers en kunt u sparren met studenten over een vraagstuk dat speelt in uw eigen organisatie. Er zijn workshops over o.a. professionalisering van familiebedrijven, beter benutten van creativiteit en digitale transformatie. Meld u aan voor het evenement en geef aan welke workshops u wilt volgen. Toegang is gratis.


Business case
U kunt er tevens voor kiezen vooraf een vraagstuk in te dienen, waar onze studenten samen met u mee aan de slag gaan. Met de laatste kennis en een frisse blik geven zij u als ondernemer nieuwe inzichten; inzichten die kunnen leiden tot innovatie. Wilt u bijvoorbeeld een product vernieuwen, of een nieuwe dienst ontwikkelen? Wilt u een andere doelgroep benaderen, of beter gebruik maken van (social) media? Of wilt u zich gewoon laten inspireren door de volgende generatie professionals? Dien voor 22 november uw case in, dan nemen we graag contact met u op.


Meer info

Wijnand Aalderink
Director Corporate Relations and Career Services
E: m.w.aalderink@rug.nl
T: 050 363 8207

URL FEB
AACSB EQUIS logos
Laatst gewijzigd:05 februari 2020 14:15

Meer nieuws