Over onsFEBNews / FEB

Floris Boekema wint afstudeerprijs met onderzoek naar efficiënte logistiek voor windparken op zee

01 december 2017
Prijswinnaar Floris Boekema (midden)

FEB-student Floris Boekema heeft de Service Logistics Forum afstudeerprijs gewonnen met zijn onderzoek naar conditiegestuurde productie en onderhoud van offshore windmolens. De scriptie van Boekema sprong positief in het oog vanwege het wetenschappelijke gehalte, het innovatieve karakter en de bondige schrijfstijl, zo staat te lezen in het juryrapport. Boekema compenseerde het gemis van een casestudy met een uitgebreide gevoeligheidsanalyse en wist op die manier waardevolle aanbevelingen te presenten.

Het prijswinnende onderzoek werd begeleid door promovendus Michiel uit het Broek en hoogleraar Ruud Teunter van de vakgroep Operations en behoort tot de FEB-onderzoekslijn naar efficiënte logistiek rondom wind op zee. Boekema, student Industrial Engineering and Management, kreeg de prijs onlangs uitgereikt tijdens de Service Logistics Summit 2017.

Laatst gewijzigd:06 december 2017 09:47