Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademieWebklassenWebklassen op interessegebied

University College

Als student van het University College zal je niet alleen leren om kennis te combineren en te integreren vanuit verschillende disciplines en methodologieёn, maar leert je ook om je creativiteit te gebruiken en op verschillende manieren te denken. Samen zullen deze vaardigheden en inzichten ervoor zorgen dat je innovatieve oplossingen vindt voor de problemen van onze tijd. Het thema van deze webklas is de huidige vluchtelingencrisis. In de vier weken van deze webklas leer je meer over het thema, dat we vanuit verschillende perspectieven en disciplines bekijken. Het doel is dat je na die vier weken een probleem kan benaderen vanuit verschillende perspectieven. Hiermee kan je de uitdagingen van onze maatschappij, waaronder ook dat probleem van de huidige vluchtelingencrisis benaderen en begrijpen.

University College
University College

Meer weten?

Deze webklas geeft je de mogelijkheid om een voorproefje te krijgen van het bachelorprogramma Liberal Arts and Sciences bij het University College Groningen. Studenten krijgen college in kleine groepen en kunnen hun eigen programma opbouwen met hulp van hun tutors en docenten. Studenten wonen en studeren samen, en dat zorgt ervoor dat ze een hechte groep collega’s worden, maar ook goede vrienden.

Bij het University College Groningen wordt het traditionele Liberal Arts and Sciences-programma aangeboden, dat brede, interdisciplinaire kennis zal verschaffen. Ontdek je talenten op verschillende manieren en verleg de grenzen van je ambities. Dat zorgt ervoor dat je je kan specialiseren in een gebied dat jij interessant vindt. Het programma biedt je de kans om je eigen creatieve talenten te ontwikkelen en een leider te worden in de moderne maatschappij.

Ons Liberal Arts and Sciences-programma biedt de volgende majors: ‘Health and Life Sciences’, ‘Cognition and Behaviour’, ‘Reflecting on Culture’, ‘Philosophy, Politics and Economics’ and ‘Physics of Energy’.

Inschrijven

De volgende ronde begint op maandag 5 november 2018. De inschrijving voor die ronde opent op 1 oktober.

Heb je vragen over deze webklas? Stuur dan een e-mail naar webklassen@rug.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van de precieze data voor de volgende webklasronde, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Laatst gewijzigd:16 juli 2018 11:47
printView this page in: English