OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademie

Rijksuniversiteit Groningen organiseert Herexamentraining 6 VWO

29 mei 2009
In april en mei hebben ruim 550 VWO leerlingen deelgenomen aan de examentraining voor de vakken wiskunde A1(2), wiskunde B1(2), natuurkunde 1(2), scheikunde 1(2), biologie 1,2 of economie 1(2). Na afloop van de examentraining waren de deelnemers zeer enthousiast over de examentraining. Vooral de intensieve begeleiding (1 docent op 5 leerlingen) en het gebruikte materiaal (een door de RUG ontwikkelde syllabus met een duidelijk overzicht van de examenstof) werden zeer goed beoordeeld.

Nu de reguliere examens inmiddels zijn afgerond, organiseert de RUG voor 6 VWO leerlingen die een herexamen moeten volgen een tweedaagse herexamentraining op zaterdag 20 en zondag 21 juni. Leerlingen kunnen de herexamentraining volgen voor de vakken wiskunde A1(2), wiskunde B1(2), natuurkunde 1(2), scheikunde 1(2), biologie 1,2 of economie 1(2). Omdat er slechts een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar is, raden we leerlingen aan zich zo snel mogelijk in te schrijven nadat ze de examenuitslag binnen hebben.
Laatst gewijzigd:06 juli 2018 09:09