OnderwijsOpleidingenHonours CollegePraktische informatie

3 juli: Petrus Camper Finale

Het eind van het studiejaar komt in zicht en daarmee ook het ‘’afstuderen’’ van het tweede cohort honoursstudenten – cohort 2010-2011. Dit afstuderen bestaat uit twee onderdelen

a.       De Petrus Camper Finale. Naast het afronden van het disciplinaire/facultaire deel van het honoursprogramma zullen 3e jaars honoursstudenten hun interdisciplinaire deel afronden met de Petrus Camper Finale. Dit is een openbare bijeenkomst waarop zij de uitkomsten van hun summer/winterschool/atelier presenteren aan een groter publiek dan alleen de eigen groep.

b.     Feestelijke afstudeerceremonie - uitreiking Honours College Penning.

Studenten die het honoursprogramma hebben afgerond (of naar verwachting voor 31 augustus 2013 hebben afgerond) ontvangen de Honours Collegepenning.

Beide gebeurtenissen zijn gepland op woensdag 3 juli 2013, een datum waarop de meesten van jullie waarschijnlijk nog zijn niet vertrokken naar buitenland of naar huis. Het is aan het eind van de onderwijsperiode van het academisch jaar 2012-2013. De Petrus Camper Finale is ’s middags ( 13-17 uur) en de afstudeerceremonie is aansluitend (17-19 uur).

Laatst gewijzigd:13 juni 2013 16:43
printOok beschikbaar in het: English