Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Master closing op Noorderzon

31 augustus 2015

Afgelopen donderdag, 27 augustus 2015, vond de afsluitende ceremonie voor afgestudeerde Honours masterstudenten plaats. In de Spiegeltent op Noorderzon kregen 30 studenten (van de in totaal 50 afgestudeerde studenten) een voucher uitgereikt, waarmee ze na afronding van het reguliere studieprogramma een Honours certificaat kunnen ophalen.

Bij binnenkomst kregen de studenten een ketting met een sleutel, die symbool staat voor de ‘key to success’. Gedurende de hele avond stonden de sleutel en de vraag ‘Waar is het master Honours programma de sleutel voor in jouw toekomst?’ centraal.

Gastvrouw Eva Pantelakis liet met een interactief programma de studenten opdrachten uitvoeren. Zo werd er een tableau vivant gemaakt waarbij studenten met elkaar een beeld moesten vormen om het thema leiderschap. Na een gezamenlijke toost werd de avond feestelijk afgesloten met de Noorderzon-voorstelling ‘Mementos Mori’.
Laatst gewijzigd:31 augustus 2015 09:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...