OnderwijsOpleidingenHonours College

Master closing op Noorderzon

31 augustus 2015

Afgelopen donderdag, 27 augustus 2015, vond de afsluitende ceremonie voor afgestudeerde Honours masterstudenten plaats. In de Spiegeltent op Noorderzon kregen 30 studenten (van de in totaal 50 afgestudeerde studenten) een voucher uitgereikt, waarmee ze na afronding van het reguliere studieprogramma een Honours certificaat kunnen ophalen.

Bij binnenkomst kregen de studenten een ketting met een sleutel, die symbool staat voor de ‘key to success’. Gedurende de hele avond stonden de sleutel en de vraag ‘Waar is het master Honours programma de sleutel voor in jouw toekomst?’ centraal.

Gastvrouw Eva Pantelakis liet met een interactief programma de studenten opdrachten uitvoeren. Zo werd er een tableau vivant gemaakt waarbij studenten met elkaar een beeld moesten vormen om het thema leiderschap. Na een gezamenlijke toost werd de avond feestelijk afgesloten met de Noorderzon-voorstelling ‘Mementos Mori’.
Laatst gewijzigd:31 augustus 2015 09:57
printOok beschikbaar in het: English