Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenProjecten

Maak jouw studievereniging duurzamer!

Wanneer:wo 04-04-2018
Waar:Green Office

Wil jij jouw studievereniging verduurzamen? De Green Office kan je helpen! We hebben speciaal voor studieverenigingen een checklist gemaakt. Met deze checklist kan je meten hoe duurzaam de vereniging op dit moment is. En kijken waar de verbetermogelijkheden liggen!

Label Checklist
De Green Office is ook een label aan het ontwikkelen die de studieverenigingen kunnen behalen. Hiermee kan je als vereniging laten zien hoe duurzaam jullie zijn. Als studievereniging kan je een voorbeeld zijn voor andere verenigingen die niet duurzaam zijn en leren van verenigingen die op bepaalde duurzaamheidspunten beter presteren.

Duurzaamheidssubsidie
Op basis van de uitslag van de checklist komen er mogelijk een aantal punten naar voren ter verbetering. Willen jullie hiermee aan de slag maar is er niet genoeg budget? Vraag dan een duurzaamheidssubsidie bij de Green Office. Deze subsidie aanvraag is mogelijk voor alle door CUOS erkende studieverenigingen. In het checklistendocument staan allerlei tips en de verdere vereisten voor een duurzaamheidssubsidieaanvraag.

Hieronder is het overzicht te vinden voor de beoordeling van de checklist en het insturen van een duurzaamheidssubsidie aanvraag. In het checklistendocument staat een uitgebreide uitleg over alle onderdelen. Dit document is hier te downloaden.