Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Prijsvraag: bedenk een nieuwe naam voor RUG zonneweide

02 november 2017

De afgelopen maanden heeft de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) gebouwd aan een veld met 1.700 zonnepanelen en dat is onlangs gerealiseerd aan de noordkant van de Zernike Campus in Groningen. Maar het veld heeft nog geen naam! En zonder naam, geen glorie. Hierbij hebben we jouw hulp nodig! Bedenk een naam, dit mag alles zijn: de naam van je favoriete duurzame docent of collega, een historisch persoon of gewoon een mooie of grappige naam.

De winnende naam komt op een bord te staan bij de zonneweide. Daarnaast win je ook een WakaWaka! Dit is een draagbare oplader en lamp die op zonne-energie werkt.

Je kunt je idee voor een naam opsturen naar: greenoffice@rug.nl. Doe dit uiterlijk 24 november.
Laatst gewijzigd:02 november 2017 11:46

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...