Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

12 september - Consumenten

Jurgen Terlouw
Jurgen Terlouw

ReShare Store
Mijn naam is Jurgen Terlouw. 48 jaar en Regiomanager Noord van de ReShare Store van het Leger Des Heils. Sinds 4,5 jaar werk ik bij de ReShare Store. De eerste winkel is begonnen aan de Westerkade te Groningen in Maart 2014. Ik kreeg een lege winkel met een paar gesorteerde zakjes kleding en zo is het avontuur voor mij begonnen. Inmiddels 10 winkels in Nederland verder en 3 in Tsjechië. Voor eind 2020 zullen er nog 15 winkels in Nederland bijkomen.

Zelf werk ik al mijn hele arbeidzame leven in mode/kleding zaken. Winkels opzetten en leiden is waar ik goed in ben. Sinds ik bij het Leger Des Heils werk heb ik naast kleding ook te maken met Dagbesteding, re-integratie, voedselbanken, dak- en thuislozen, armoedebestrijding, duurzaamheid, etc. Het mes snijd bij de ReShare Store niet aan 2 maar aan minimaal 8 kanten.

De ontwikkelingen van de afgelopen 4,5 jaar van de Rehare Store en van Reshare (De grootste kledinginzamelaar van Nederland, 28 miljoen kilo per jaar) heb ik van dichtbij meegemaakt en daar kan ik met veel enthousiasme over vertellen.

Laatst gewijzigd:29 augustus 2018 15:16
printView this page in: English