Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenCursus: Green GrowthSymposium

11 december

Tijdens deze seminar dagen we de deelnemers uit om alle kennis die zij de afgelopen maanden hebben opgedaan te gebruiken voor ideeën voor duurzaamheid in de praktijk. De deelnemers gaan samen met de studenten met de minor Future Planet Innovation (FPI). In gemengde groepen zullen zij hun ideeën uitwerken om de Rijksuniversiteit Groningen (UG) duurzamer te maken in verschillende thema's: de interne organisatie van de UG, de UG en de stad Groningen, of de UG en de regio rond Groningen.

We hebben medewerkers van de universiteit uitgenodigt, evenals belangrijke gasten van organisaties die aan dit onderwerp werken om de plannen te bekijken en te bespreken met de deelnemers. Op deze manier kunnen de deelnemers zien hoe duurzaamheid in de praktijk werkt en ontdekken hoe hun ideeën de wereld beter kunnen maken!

Laatst gewijzigd:28 maart 2018 16:24
printOok beschikbaar in het: English