Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenWord actiefMaatschappelijke betrokkenheid

Gemeenschap

Als ambassadeur ben je onderdeel van de duurzame gemeenschap van de RUG. Om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt bij andere ambassades sturen we je maandelijks een nieuwsbrief om evenementen en ervaringen te delen. Daarnaast zullen we ook trainingssessies, workshops en sociale bijeenkomsten organiseren.

Om het contact tussen ambassades gemakkelijk te maken hebben we een Nestor pagina gemaakt waar je als ambassadeur toegang tot krijgt. Hier vind je alle belangrijke informatie en kan je zelf contact leggen met andere ambassadeurs.

Overzicht ambassadeursteams per faculteit
Op het moment zijn er 7 faculteiten met een actieve ambassade:

• Ambassade van Rechten & Letteren
  • Ambassade van Ruimtelijke Wetenschappen
  • Ambassade van Gedrags- en Maatschappijwetenschappen
  • Ambassade van Science and Engineering
  • Ambassade van Medische Wetenschappen
  • Ambassade van Economie en Bedrijfskunde
  • Ambassade van Wijsbegeerte

De meeste van deze ambassades zijn onlangs begonnen. Als je faculteit niet op de lijst staat, kun je je nog steeds aanmelden als ambassadeur. Schrijf je in en wij gaan je helpen een ambassade op te zetten!

Laatst gewijzigd:15 juni 2018 14:44
printOok beschikbaar in het: English