Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenWord actief

Medewerkers

Sustainability Ambassador

Faculteiten binnen de universiteit lijken soms kleine eilandjes die op zichzelf staan. Niet iedereen is altijd op de hoogte van wat er gebeurt binnen de faculteit, en tegelijkertijd weten heel veel medewerkers niet wat de RUG allemaal doet om duurzamer te worden. Als Sustainability Ambassador hou je jezelf niet alleen op de hoogte van wat er gebeurt maar initieer je ook verandering. Wij geloven dat we met de hulp van ambassadors veel meer mensen kunnen inspireren om duurzame keuzes te maken. Door jouw inzet draag je bij aan het verduurzamen van de universiteit!

Wat kan je doen?

• Inventariseren van duurzaamheidswensen van medewerkers
  • Energie verspilling verminderen (denk aan computers uit, etc)
  • Stimuleren van een gezonde werkomgeving (met de trap, groen in kantoor en wandelen in de pauze)
  • Bewustmaken van afval (beeldende communicatie, mokken i.p.v. papieren bekers)
  • Stimuleren aandacht duurzaamheid in onderwijs Groene inkopen faculteit (presentjes)
  • Interactieve activiteiten organiseren medewerkers (filmavond/debat)
  • Jouw eigen ideeën tot uitvoering brengen

Wil jij de spin in het web zijn die duurzaamheid binnen jouw faculteit stimuleert? Word dan Sustainability Ambassador! Stuur een e-mail naar ons voor een afspraak. Meer informatie lees je hier.

Tips & verbeteringen

Heb jij suggesties over hoe de RUG duurzamer kan worden? Laat het ons weten! E-mail of bel naar 050 363 4884.

Laatst gewijzigd:10 mei 2017 17:12
printOok beschikbaar in het: English