Over onsWie zijn wij?Ontdek Groningen

Studeren en studentenleven

Studenten op de fiets

De RUG biedt verschillende manieren om je studie meer inhoud en kleur te geven. Want de RUG vindt het belangrijk dat je je ontwikkelt en over grenzen heen kijkt. Dat laatste kan letterlijk zijn, bijvoorbeeld door in het buitenland te studeren. Maar je kunt je ook binnen de studie verbreden. Of naast de studie actief zijn, op niveau presteren en het beste uit jezelf halen. Bijvoorbeeld op sportief, cultureel of bestuurlijk gebied. Want studeren is meer dan colleges volgen.

Daarom kent de RUG uitstekende sport- en cultuurvoorzieningen. Bovendien krijgen actieve studenten een vergoeding voor hun inzet, in de vorm van beurzen.

Bezoek ook de website van GroningenLife!. Deze website geeft meer informatie over onderwerpen als studeren, leven en het nachtleven in de stad.

Laatst gewijzigd:18 januari 2016 14:12
printOok beschikbaar in het: English