Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieMedezeggenschapUniversiteitsraadDe Personeelsfractie

Verkiezingen mei 2015

Van 18 tot en met 25 mei zijn er verkiezingen geweest voor de universiteitsraad.

Onze fractie is samengesteld uit alle geledingen van het personeel en we hebben door een brede samenstelling voeling met vele faculteiten, diensten, en afdelingen van de RUG. Dat vinden we ook belangrijk, want we zijn allemaal betrokken bij onderwijs, onderzoek en ondersteuning; zij het elk vanuit een eigen achtergrond. Er is bij ons ruimte voor meerdere standpunten, maar er is wel een gemeenschappelijke basis, die valt samen te vatten met:

• RUGbreed en actief
    voor een optimale afstemming tussen onderwijs, onderzoek en ondersteuning,
    voor een acceptabele werkdruk,
    en voor goed werkgeverschap.

We hadden 14 kandidaten, maar we zijn helaas op de 9 zetels blijven staan, die we ook al hadden. Daardoor moeten we in augustus afscheid nemen van enkele zittende leden en konden we ook geen plaats bieden aan enkele nieuwe kandidaten. We hopen op hun betrokkenheid te mogen blijven rekenen.

De was onze lijst:

1. Bart Beijer (FRG) - (kandidaat) fractievoorzitter - Gekozen
  2. Hilly Mast (UMCG) - Gekozen
  3. Sanne Ponsioen (FEB) - Gekozen
  4. Antoon de Baets (LET) - Gekozen
  5. Olaf Scholten (KVI-CART/FWN) - Gekozen
  6. Casper Albers (GMW) - Gekozen
  7. Gert Jan Bokdam (UB)
  8. Dinie Bouwman (GMW)
  9. Marcel Ruiters (UMCG)
  10. Jitse van Dijk (UMCG)
  11. Nienke de Deugd (LET) - Gekozen
  12. Jolanda Oosterheert (LET) - Gekozen
  13. Niké Wentholt (promovenda LET)
  14. Rieza Aprianto (promovendus FWN) - Gekozen

De vergaderingen van de UR en de UR-commissies zijn openbaar. Een keer kijken kan dus. Toegang krijgen tot de stukken kan ook via een mailtje vanaf het universitaire mailadres aan de griffier (a.aarens@rug.nl) onder vermelding van p- of studentnummer.

Spreekt ons standpunt u aan, heeft u belangstelling of bent u nieuwsgierig? Neem gerust contact op:
Bart Beijer, tel.: 5406, b.a.a.beijer@rug.nl of pf.ur@rug.nl

Laatst gewijzigd:26 juni 2015 13:47