Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieMedezeggenschapUniversiteitsraadDe Personeelsfractie

Dirk-Jan Scheffers

Momenteel ben ik adjunct hoogleraar Bacteriële Celbiologie aan de faculteit Science and Engineering (in 2010 begonnen in de tenure track), maar ook als student en promovendus heb ik ervaring aan de RuG opgedaan. Daarnaast heb ik tien jaar ervaring aan andere universiteiten in binnen- en buitenland, waardoor ik heb kunnen zien hoe zaken op andere plekken worden aangepakt.

De afgelopen twee jaar heb ik mij al ingezet in de medezeggenschap als lid van de Faculteitsraad van FSE, waarbij ik mij vooral gericht heb op het kritisch volgen van de ontwikkelingen rond het starten van de branch campus in Yantai. Dit zal ik blijven doen als ik word verkozen in de Universiteitsraad. Verder zal ik mij met name inzetten om de regeldruk zo laag mogelijk te houden zodat medewerkers zich kunnen richten op het best mogelijke onderzoek en onderwijs. Een ander speerpunt is het werven én behouden van talent voor de universiteit.

Dirk-Jan Scheffers
Laatst gewijzigd:12 mei 2017 16:23