Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuws

Tien jaar Docent van het Jaar

25 januari 2017

Voor de tiende keer strijden afgevaardigden van de diverse faculteiten van de RUG vandaag om de titel Docent van het Jaar. Vanaf 14.30 uur houden in de Aula van het Academiegebouw negen genomineerden een kort college van ongeveer 10 minuten. De winnaar mag zich Docent van het Jaar 2016 noemen. Daarnaast is er een Publieksprijs en een Webprijs.

De colleges en de uitslag van de verkiezing Docent van het Jaar zijn te volgen via een livestream op de website van de RUG. In deze video onderstrepen onder meer Erik Scherder (de eerste winnaar) en Niels Taatgen (winnaar vorig jaar) het belang van goed onderwijs.

Meer informatie

Docent van het Jaar

Video's RUG

Het online videomagazine Unifocus belicht wekelijks onderwerpen die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering. Andere video's staan in onze videoportal.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:36

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...