Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijsDocent van het Jaar-verkiezingGenomineerden Docent van het Jaar 2014

Fanny Janssen

Ruimtelijke Wetenschappen

Dr. F. Janssen (1977) is universitair docent demografie. Zij wordt niet alleen gewaardeerd vanwege het onderwijs dat zij geeft, maar ook vanwege haar onderzoek. Onlangs kreeg zij een Vidi-subsidie voor het programma ‘Smoking, alcohol and obesity - ingredients for improved and robust mortality projections’.

Janssen weet studenten te raken met haar passie. Dat uit zich onder meer door de webclasses die ze maakt om haar vakgebied te promoten. Studenten vinden haar een gepassioneerde en enthousiaste docente, die dynamische colleges verzorgt. Ze wordt geprezen om haar toewijding, zowel op het gebied van educatie als voor haar academische carrière, gericht op het gebied van demografie, geografie en epidemiologie. Haar colleges zijn goed voorbereid, interessant en gestructureerd. Tijdens het geven van analytische vakken die gepaard gaan met veel berekeningen, zorgt ze voor duidelijke voorbeelden en een heldere uitleg. Ook neemt ze altijd de tijd voor studenten: geen vraag is haar teveel. Dit onuitputtelijke geduld wordt zeer op prijs gesteld. Daarnaast is Janssen ook buiten de colleges om erg prettig in de omgang. Studenten roemen haar om haar inspirerende en motiverende colleges en geven aan dat zij het allerliefst elk blok een vak van haar zouden krijgen.

Laatst gewijzigd:03 november 2017 11:08
printOok beschikbaar in het: English