Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagen

Healthwise congres 2014: Kwaliteit van leven

Wanneer:vr 31-10-2014 09:00 - 17:00
Waar:Duisenberg Gebouw, Faculteit Economie en Bedrijfskunde , Nettelbosje 2, Groningen (Zernike Campus)

Expertisecentrum Healthwise van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert op vrijdag 31 oktober 2014 haar tweede jaarlijkse congres, ditmaal met als thema 'Kwaliteit van Leven'. Managers, professionals en onderzoekers in de zorgsector, wetenschap en beleidswereld zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Het congres biedt een gevarieerd programma met lezingen en workshops van wetenschappers en professionals uit de praktijk. De aanmelding is geopend!

Expertisecentrum Healthwise van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde organiseert jaarlijks een congres omtrent actuele thema’s in onderzoek en praktijk van Healthcare Management en Health Economics. Het Healthwise congres is een netwerkbijeenkomst waar de gezondheidszorgsector, de wetenschap en de beleidswereld samenkomen.

Voor wie?

Bent u manager, professional of onderzoeker geïnteresseerd in thema’s zoals: E-Health, Voeding en Gezondheid, Ketens in de Zorg, Welzijn, Publiek-Private Samenwerking in de Zorg, Pilot Nieuwe Medische Functie ‘Ziekenhuisarts’, Decentralisatie en Transitie in de Zorg, Lean in de Zorg en Economic Evaluation, dan is de conferentie zeer interessant voor u.

printView this page in: English