Skip to ContentSkip to Navigation
Wubbo Ockels School for Energy and Climate Agenda

HySociety MKB kennissessie: Veelbelovende toekomst voor waterstof in Europa

Wanneer:di 12-09-2023 16:00 - 17:15
Waar:House of Connections (Grote Markt 21, 9712 HR Groningen)

Met groot genoegen nodigen wij u uit voor de allereerste HySociety kennissessie, specifiek voor het MKB op 12 september om 16:00 uur.

Op deze namiddag vertellen hoogleraren Lorenzo Squintani en Aravind Vellayani u kort over de ontwikkelingen van de ambitieuze waterstofcampus genaamd Hydrogen Valley Campus Europe (HVCE) en gaan we in gesprek over de bestaande en beoogde apparatuur en testfaciliteiten.

Uw expertise en bijdrage zijn belangrijk voor de ontwikkeling van HVCE. We zijn zeer geïnteresseerd in wat uw bedrijf nodig heeft om de volgende stappen te zetten in waterstofinnovatie. Door samen te werken kunnen we elkaar versterken en gezamenlijk blijven uitblinken op het gebied van waterstof in Europa.

De Hydrogen Valley Campus Europe is een bruisende plek waar diverse disciplines bij elkaar komen om samenwerking en innovatie te stimuleren. Wij geloven dat de HVCE een katalysator zal zijn voor de groei van de waterstofeconomie in onze regio en ver daarbuiten. Samen zullen we een positieve impact hebben op de energietransitie en duurzaamheid, en onze positie als leiders in de waterstofsector versterken.

Wij hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn op deze bijeenkomst en uw expertise met ons wilt delen. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst voor waterstof in Europa.